Směs určená především pro výrobu tukového kakaového krému jako obalu likérových špiček. Bolero instant lze úspěšně použít jak s tukem, tak s margarínem. Výsledný krém má dobrý nášleh, stabilitu i chuť. Použití: 1000 g Bolero instant, 450 g voda, 800 g ZeLa Creme. Bolero instant zašleháme s vodou a necháme cca. 10 min odstát, poté našleháme s tukem.
Balení obsahuje: 500 g
cukr, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, sójová mouka, palmový tuk sušený (palmový olej, glukózový sirup, mléčná bílkovina), modifikovaný škrob E1414
Alergeny | mléko, sója, lepek |
Energetická hodnota kJ | 1564 kJ |
Energetická hodnota kcal | 373,7 kcal |
Tuky | 6,5 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 2,99 g |
Sacharidy | 71,18 g |
- z toho cukry | 64,31 g |
Bílkoviny | 8,57 g |
Vláknina | 8,91 g |
Sůl | 0,62 g |
Kategorie: | Dortové a zákuskové náplně |
Výrobce | dortis |
EAN | 2017000002796 |
Kód produktu | DR-6032 |